söndag 14 november 2010

Ännu en Spotifyanvändare

Så kröp jag till korset till slut och gjorde idag precis som över 1 miljon svenskar redan gjort - skaffade mig Spotify. Ingen gratis, reklamfinansierad variant dock, utan jag ska snällt betala 99 kr varje månad. Just nu består min spellista av ett helt gäng för mig okända men underbara Lisa Nilsson låtar (som t.ex. En kort en lång) samt Joshua Radins mjuka stämma. Måste bara investera i en manick så att jag kan skicka listorna trådlöst till stereon. Inköpen av CD-skivor kommer att minska radikalt men musiklyssnandet öka desto mer.

6 kommentarer:

Pia sa...

Ja, Spotify är sannerligen en riktig skattkista att gräva musik ur.
Har laptopen kopplad till förstärkaren så det blir bra ljud, men har förstått att det blir ännu bättre om man väljer Spotify premium och betalar en slant. Förmodligen värt varenda krona, man slipper ju också reklamavbrotten.
Trådlöst vore ju fint förstås. Berätta vad det är för manick som behövs när Du har inhandlat den. :)

Annika Estassy sa...

Har faktiskt försökt att koppla ihop laptopen med stereon via kabel men det blir ett bakgrundsbrus jag inte blir av med. Tror att det har att göra med att digitala och analoga portar krockar på något vis.
Manicken i frågan (kallas för donglar) är tyvärr väldigt dyr men funkar som så att man stoppar en sändare i datorns usb-port och en mottagare i förstärkarens usb-port (gäller att man har en då). Säljs på bl.a. Onoff.

Monika Häägg sa...

Jag tillhör inte miljonen men det kanske är dax att utöka den nu? Är ju lite sugen...

Annika Estassy sa...

Det är nog lätt att bli beroende Monika!

Granne med potatisodlaren sa...

Bästa sättet att få lyssna på musik från hela världen. Och alla gamla nostalgiska låtar.

Annika Estassy sa...

Joe Dassin...