torsdag 9 december 2010

Fyra år till

Lite för trött just nu för att vara kreativ på bloggen. Hjärnan är upptagen med annat. Som jobb. Som organisationsförändringar. Som julklappar - såväl till familjen som medarbetarna. Som vilket vin jag ska köpa med mig hem i morgon... Men, jag kan ändå nämna att jag såg Fyra år till ikväll. En rätt så charmig bagatell som hade varit banal om den inte handlat om kärleken mellan två män, politiker dessutom.

4 kommentarer:

Pia sa...

Ytterligare en film som jag har på min "vill-se-lista". :)

Annika Estassy sa...

De börjar bli många, eller hur? :)

Jenny L sa...

... och som ett visst synopsis och utvecklandet av karaktärer väl? Min hjärna är också fullproppad, men den här filmen hade jag nog ändå tänkt se. Vad får den för betyg (siffra)?

Annika Estassy sa...

Den får en 3:a Jenny!
Ja - hjärnan jobbar på högvarv, minst sagt! Ska bli superkul att spåna vidare nästa vecka!