onsdag 15 december 2010

Men... är det jul nästa vecka?

Redan onsdag och jag hinner ingenting - känns det som. Det är givetvis inte så, jag hinner med massor, men inte allt. Bloggen till exempel. Men allt har sin tid och snart är det jullov.
Fast vänta lite nu... Är det verkligen julafton om drygt en vecka? Ja, ta mig tusan! Hur är det möjligt?

3 kommentarer:

Peter sa...

Försök att inte stressa ihjäl dig över alla de självpåtagna plikter som bara måste uppfyllas. Om inte moster Karin och barnen får de perfekta julklapparna i år och du inte hinner baka sju sorters kakor till julkaffet eller göra klart korsstygnsduken till matbordet så ta det lugnt och hetsa inte upp dig. För att det något jag kan lova dig inför 2011 så är det att det blir en jul då också och den kommer snabbar en du anar så ta sikten på den istället så hinner du.

tankar från mitt fönster sa...

Även om jag just lagt ut mitt recept på godis till jul stressar jag inte. Har mailat receptet till barnen. På söndag ska alla barnbarnen, 4, träffas hos en dotter och de ska göra julgodiset, ja knäcken måste jag ta hand om så att de inte bränner sig. Har också gjort pepparkaksdeg, men den ska inte jag baka ut. De får härja fritt med den. Det är liksom tradition.
Ser att du läser "Spill". Det skulle vara intressant att få höra vad du tycker om den senare.
Ha en skön helg!

Annika Estassy sa...

Peter - du har verkligen lyckats pricka in mina favoritsysslor! :D Men tack för råden, jag ska andas långsamt. Och inte bli arg...
Kajsastina - en skön helg till dig med och jag kommer absolut att skriva ner vad jag tycker om Spill! Har läst halva boken nu.