söndag 23 januari 2011

Bara särbos

"Det är bara tillfälligt, vi tänkte vara särbos ett tag och känna efter" säger hon när hon bjuder på kaffe i sin tomma lägenhet.
Ingen berättar för henne att han redan lagt ut sin profil på dejtingsajterna, ingen berättar om hans promenader med andra än henne. Alla vet utom hon. Ingen berättar. Hur berätta?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Svår balansgång, det är så känsligt... Om man inte har den relationen att det känns som om det måste berättas, att man kan prata om allt, då vet jag inte om jag skulle säga det... Kanske vet hon, men föredrar att inte se?

Annika Estassy sa...

Ja, jag tror att hon vet men inte vill erkänna det. Det gäller att hålla upp fasaden...

Jane Morén sa...

Troligen har hon inte en aning, och många är de som vittnat om att det värsta var att andra visste men inte berättade. jag hade absolut velat vet om min man hade lagt ut sig på dejtingsajter och mina vänner, de som brydde sig om mig visste. Bättre sanningen i vitögat.

Anonym sa...

Berätta, det finns inget som är värre än att känna sig lurad av både mannen och sina vänner som håller tyst fast de vet. Jag vet vad jag talar om för jag har varit i den situationen.
Anneli

Annika Estassy sa...

Ni har rätt - sanningen, även om den gör ont, är bättre.

Anonym sa...

än värre är att känna till efter en trejdjehandsberättelse vilken är 100% sann och bekräftad att en man är notoriskt otrogen samtidigt som kvinnan som blir bedragen lägger upp nya kärleksbilder och kärleksförklaringar på FB, och så många av hennes FB vänner vet men inte hon :(

hur hanterar man den när man själv inte känner den bedragna men hennes bästa vän????


johan