fredag 4 februari 2011

Krokben

Den unge mannen ska absolut in i vagnen innan jag hunnit kliva ut. Han har hörlurar och solglasögon på och struntar fullkomligt i både mig och sin omgivning. Jag blir vansinnigt irriterad på honom. Jag kan ju inte fräsa ifrån eftersom han inte hör. Inte kan jag ge honom BLICKEN heller eftersom han inte ser. Så jag sätter helt enkelt krokben för honom.

8 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Heja Annika! Du gjorde det jag bara tänkt.

Anonym sa...

Bra!
Avskyr folk utan vett.

johan

Cecilia N sa...

Jag tänker "Stekta gröna tomater", parkeringsscenen.

Annika Estassy sa...

Just ja, parkeringsscenen var så skön. Jag minns fortfarande vad hon sade, någonting typ: jag må vara en kärring men jag har en försäkring och det har inte ni.

Rose-Mari sa...

Härliga takter!

Maria Björkman sa...

TAWANDA!!

Anonym sa...

Dessa stekare....Bra gjort!

Annika Estassy sa...

:D