söndag 17 april 2011

Jag saknar isen - inte.

Jag hade ju bestämt mig, jag var färdig med styrelsearbete, hade gjort mitt. Nu var det dags för någon annan att dra sitt strå till stacken. Men ingen annan myra ville dra tyngre strå än nödvändigt så jag blev kvar. Eftersom jag tyckte synd om valberedningen och eftersom solen och värmen fick mig att helt tappa det lilla omdöme jag har. Svara aldrig "Om ni inte hittar någon annan" när en valberedning vill ha in dig någonstans. Jag lovar, de slutar leta direkt. Valberedningar är dessutom ett listigt släkte som vet precis hur de ska smickra dig dit de vill.

4 kommentarer:

Rose-Mari sa...

April är en farlig månad ;-) Du får öva på en annan fras tills nästa år. En bra är "hinner tyvärr inte med det".

Granne med potatisodlaren sa...

Du är duktig. Det är det som gäller. Hörde att bostadsrättsföreningar som är nybildade har stora problem med att bedriva styrelsearbete. Deras medlemmar anser att det inte är deras sak att arbeta för föreningen.

Annika Estassy sa...

Ack ja, jag ska öva på den meningen! Men det blir allt svårare att få folk att engagera sig ideellt, tråkigt nog.

Elisabeth sa...

Ja, av någon anledning är det ofta svårt att få in folk till styrelser.Av någon anledning hamnar man ofta där.