lördag 21 maj 2011

Jordens undergång

Klockan är 21.00 och än har inte jorden gått under. Undrar just vad stackars Harold Camping tycker om det. Han har suttit och räknat i flera år, ända sedan han räknade fel senast, för att hitta det rätta datumet för Det Stora Slutet, som skulle vara idag klockan 18.00.
Det har inte gått så bra för Harold Camping. Denna gång heller.
Vi lever och frodas ännu, och njuter av försommarprakten på Vätö. Skulle jorden gå under i precis detta ögonblick går den under när Sverige är som vackrast. Det blir ett storslaget slut med såväl flaggan som koltrasten i topp.

4 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Det känns bra att det inte blev någon undergång den här gången heller. Då kan vi fortsätta med våra liv som vanligt igen :)

Karin sa...

Fast jag tror han räknar USA-tid, så riktigt säkra kan vi ju inte vara ännu. Å andra sidan gav jag upp redan igår när jag insåg att SVT köpt rättigheterna och tidigarelagt evenemanget till i går kväll. http://www.karinenglund.com/2011/05/namenvadarnudethar/
Men jag blev ju inte direkt besviken när jag vaknade i morse och upptäckte att det inte blev något av med det där undergångandet.

Annika Estassy sa...

Men precis, ingen besvikelse här heller, vi väntar gärna lite till.
Och kul skrivet Karin!

Rose-Mari sa...

Fast det blev ett litet vulkanutbrott i alla fall :-)