onsdag 1 juni 2011

En annan sorts bubbla

Vätö är en sorts bubbla. Mitt skrivprojekt en annan. Morgontidningen skummas igenom, tv:n är övergiven och det är knappt jag orkar vara social. Det senare är dumt då jag får inspiration och energi av att umgås med andra. Rätt typ av andra då...
Min helg börjar redan i dag och den slutar först på måndag kväll. Jag ska ägna den åt mina bubblor. Vätöbubblan ska jag fylla med trädgårdsarbete, läsning och umgänge, projektbubblan med fortsättningen på berättelsen om Marie, Niklas, Ylva och Peter.

5 kommentarer:

Karin sa...

Heja! Har man klarat 90 sidor är chanserna mycket goda att de blir en bok, säger de som varit igenom processen några gånger. Personerna har börjat leva (på gott och ont), det är bara att försöka hänga med. Och ta en dust med dem när det behövs. Själv ska jag ta med min Karl till psykologen. Jag tror han behöver det. Jag vann en tävling om karaktärsprofilering - ska bli spännande! http://www.karinenglund.com/2011/05/rolig-tavling-avgjord/

Annika Estassy sa...

Grattis Karin!
Ja, jag har väl kanske kommit förbi det värsta? Min Ylva skulle definitivt behöva göra din Karl sällskap till psykologen...

Kim M Kimselius sa...

Ha en skön helg och lycka till med skrivandet!
Kram Kim

Anneli Stålberg sa...

Underbara bubblor :)

Annika Estassy sa...

Tack Kim, detsamma!
Visst är de? :)