onsdag 31 augusti 2011

Att prioritera

Just nu har jag sjukt mycket att göra och jag måste prioritera beträffande den lilla fritid som blir över. Tyvärr Bloggen, du drog det kortaste strået.
Idag prioriterade jag Breakfast Book Club på Vetekatten (Dingo Dingo av Bob Hansson, Martin Svensson och Leif Eriksson diskuterades men ingen tyckte om den), och i morgon ska jag prioritera första träffen med den superhemliga FB-gruppen Skrivträffar i Stockholm som i sin tur är en sidogren av den superduperhemliga gruppen Skrivhörnan...
Vi är 8 kvinnor som ska ses på Vetekatten (börjar bli stammis där) för att diskutera skrivandets kickar och fasor. Tror vi i varje fall. Vem vet vilka vägar vårt samtal tar när vi väl börjar...
Men framför allt prioriterar jag T och Projektet. T är förkyld som bara T kan bli (föreställ er en ocean av snor), och Projektet avancerar med några tecken varje kväll.
Ja, det var det det.

7 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Det låter superkul med superhemliga träffar :)

Annika Estassy sa...

Du skulle bo närmare Stockholm Anneli! Men jag får läsa om ditt skrivande istället för att höra dig berätta.

Anneli Stålberg sa...

Jag vet, påminn mig inte :) Det är tur att man får följa varandras skriväventyr på bloggarna i alla fall.

Karin sa...

Annika, apropå skrivandets fröjder och fasor så upplevde jag något riktigt fröjdefullt häromdagen, något som jag gärna rekommenderar till andra: att ta med en av sina romanfigurer till en 'fiction profiler', eller karaktärskonsult. Oj vad det satte fart på skrivlusten!

Annika Estassy sa...

Det låter mycket spännande Karin! Måste kolla upp det...

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Låter spännande och härligt hemligt Annika!

Evas blogg sa...

Härligt!