måndag 31 oktober 2011

På väg


Sådär ja, snigelposten är på väg till Elisabet Norin med 173 st A4 sidor vilket gissningsvis motsvarar 3/4 delar av den färdiga berättelsen.Först korrade jag sidorna på skärmen, vilket tog sin lilla tid. Sedan skrev jag ut dem och upptäckte hur mycket som helst att ändra och fixa. Det blev en intensiv redigeringshelg, och jag är ganska slut om ryggen, tillika om axlar och hals ...
Nu tänker jag vila mig från mitt projekt i några dagar. Har funderat som en tok på titeln, och försökt hämta inspiration hos Bokus. Vad heter egentligen andra böcker i samma genre? Nu vet jag - de heter förskräckligt banala saker. Synd att Driver dagg, faller regn redan är taget ...

7 kommentarer:

Evas blogg sa...

Spännande!

Anneli Stålberg sa...

Det är svårt med titlar. Just nu har jag sett att min titel finns på en digital bok. Vad göra? Min har hetat samma sak under hela processen, det känns jobbigt att byta.
Lycka till med sökandet för dig på din titel!

Granne med potatisodlaren sa...

Kära Annika vad kul det är att ses. Du är flitig du. Jag läser Majgull Axelsson nu och hon lovar mycket men levererar magert.

Tänk tvärtom ett dag om din titel, det kanske hjälper.

Unknown sa...

Hej jag heter Joanna och är 23 men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda vilken bakgrund man än har:)
Så kolla gärna in min blogg:)
Ps.Glöm inte att anmäla dig till min veckans blogg tävling och ha chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag:)

Karin sa...

Spännande! Och titeln dyker nog upp när du minst väntar dig det. Ett par ord, en mening ur boken, en känsla, en konsekvens av bokens tema. Det kommer.

Rose-Mari sa...

Gott jobbat! Titeln kanske bara dyker upp där du minst anar det.

Annika Estassy sa...

Känner mig lite duktig faktiskt. :) Tack för uppmuntran och goda råd.
Joanna - tack för att du berättar om ditt funktionshinder, du hjälper många andra genom att berätta om ditt liv och din vardag.