torsdag 5 januari 2012

Svinryggar och läkarbesök

Hur blev det igår då, fick jag något skrivet? Faktiskt. Men jag kom inte igång förrän jag försökt mig på att göra en slarvig svinrygg. Det är så sjukt snyggt med slarviga svinryggar!
Frisyren alltså.
Efter en timme var handfatet fyllt av hårstrån och jag insåg att sannolikheten att jag skulle bli flint var större än att jag skulle lyckas. Så jag gav upp och satte mig framför datorn istället
Lite svårt att koncentrera mig hade jag eftersom jag skulle till läkaren samma eftermiddag - han var från Iran, otroligt käck och kallade mig för flicka hela tiden. Jag tror att han blev lite trött på mig. Jag besöker ytterst sällan läkare men när jag gör det är jag påläst. Mycket påläst. Jag brukar börja med att säga. "Jag vet redan vad det är för fel på mig för det har jag googlat upp." Sådana patienter tycker inte läkare om har jag upptäckt, och det gjorde inte denna heller. Därför skulle han motbevisa mig. Hela tiden. Men tji fick han - det gick inte!
Jag som mycket sällan är sjuk kommer nu att för första gången spräcka högkostnadsskyddet.
Åhåjaja.

2 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Du beskriver så bra allt som bara händer när vi egentligen borde vara koncentrerade på annat håll.

Det är ju så att massor med saker blir livsviktiga när man sitter framför en skärm och har tappat tråden

Intressant det där med pålästa patienter. Min fina läkare säger att en risk som han kan se är att viss kunskap blir underförstådd och då missar läkaren att berätta den för patienten.

Hoppas allt är väl i alla fall.

Annika Estassy sa...

Denna läkare vill "bespara" mig från oro. Men jag är inte orolig, jag vill bara veta. Och när han svamlar runt tappar jag både tålamod och förtroende.
När jag lämnar in bilen till verkstan - då kan de ljuga mig blå om de vill, jag fattar ändå inget. Men inte när det handlar om min kropp - den har jag koll på!
Annars är allt bara bra! :)