fredag 10 februari 2012

Flytt och omorganisation

Omorganisation.
Sug på den en stund.
Känner ni smaken av stress, irritation och vanmakt?
Tänkte väl det.
Fast jag skiljer mig från mängden, jag gillar när det rör på sig, trivs i kaoset eftersom jag vet att det är övergående. Som småbarnsåren ungefär.
På måndag kommer två olika flyttlass till kontoret. Åtta nya medarbetare ska flytta in vilket startar en omfattande flyttkarusell i övriga huset
Lite meckigt, minst sagt. Men - jag ägnade fredagens sista timme på jobbet åt att i raketfart rensa ut fyra år i samma kontorsrum. Jag älskar att rensa och slänga, vill ha med mig så lite som möjligt till nästa våningsplan. Minns att jag resonerade på exakt samma sätt när T och jag bytte bostad sommaren 2010. Slängde massor. Och ångrade mig.
Det kommer jag inte att göra nu och jag tänker inte dyka ner i den stora pappersåtervinningstunnan för att fiska upp gamla dokument. I mitt nästa kontorsrum ska jag dessutom inte samla på mig en enda pappershög.
Eller?

3 kommentarer:

Rose-Mari sa...

Jag gillar också ett visst mått av kaos - för det är farligt när man börjar prata om en "färdig" organisation. Är man färdig kanske man slutar att röra sig framåt...

Karin sa...

Tycks vara högsäsong för röj och släng och andra ordningsinsatser!
http://www.karinenglund.com/2012/02/tank-innanfor-boxen/

Annika Estassy sa...

Det är vårkänslorna som gör det Karin! Kul inlägg förresten ...
Hälsningar från en annan hög-människa.