lördag 30 juni 2012

Research hemma i Råsunda

T måste jobba och vi tillbringar helgen hemma i Råsunda. Det är sällan vi stannar hemma på helgerna så här års men det är trevligt det också. Vi tog en promenad i området och valde andra stråk än de vanliga. Det är inte ofta man gör det, lämnar de upptrampade stigarna.
Ni lägger väl märke till den tjusiga symboliken jag fick in där?
Vi gick till huset som jag tänkte ha med i mitt nästa manus. Såg på det. Grannarna undrade säkert. Semestertider, folk är bortresta ... Det är då skumma typer som jag står och kikar över häcken.
Huset var klockrent - Villa Magnolia är härmed fött.

4 kommentarer:

Ingerun sa...

Är det det på bilden? Då får de ju reda på det. :)

Annika Estassy sa...

Nej då, det där är grannarna ... :)

Ebba Range sa...

Åh - vad jag känner igen mig.
Mina föräldrar (även min dotter) har bott i Råsunda - själv bodde jag i tio år på Fågelsången i Sundbyberg och vandrade såå mycket i Råsunda under de där åren ... ser fram mot att läsa din story sedan och få fortsätta att känna igen mig ... kanske ...

Annika Estassy sa...

Älskar Råsunda Ebba, den där blandningen av villor och flerfamiljshus tätt inpå varandra, all grönska som fått vara kvar, närheten till sjöarna, de små butikerna, att här bor såväl unga som gamla, nya svenskar som gamla svenskar, den chosefria stämningen och att det alltid är folk i rörelse, oavsett när på dygnen man vandrar omkring.