torsdag 28 mars 2013

Skärtorsdag

Ägnade lunchen åt att smida planer tillsammans med Karin Berg som driver En bokcirkel för alla och som även jobbar med marknadsföring
Vi skvallrade lite också, men berätta inte det för någon ...
Sedan åkte jag hem men fick vända igen eftersom T:s älskade Pernod var slut och det gick inte för sig. Jag tog t-banan till Solna men hamnade i Kista. Fråga mig inte hur det gick till. Jag vet inte heller hur det kom sig att en flaska champagne hamnade i systempåsen bara så där oförhappandes.
Och på Facebook fick jag ett meddelande från en gammal kollega som minsann kollat med sin bokhandel i Åkersberga om de beställt in Solviken. Jodå, det hade man, flera ex till och med. Det gjorde mig så upprymd att jag blev trött och var tvungen att sova middag en liten stund.
Vaknade av att författarvännen Eva Rydinger ringde för att prata bort en stund. Sedan kom T hem från jobbet och frågade om jag gjort det jag skulle och jag svarade att jo, jag har dammsugit, för det har jag också gjort idag.
Och köpt hans älskade Pernod vilket fick honom att säga att jag varit duktig och ge mig en kyss. Han är så lätt att göra glad, min man.
Glad Påsk!

3 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Glad Påsk!

Åsa Hellberg sa...

Själv har jag - efter en helg på gymnasiet - oerhört svårt för Pernod:)

Glad påsk!

Kati sa...

glad påsk!