söndag 21 april 2013

Inspirerande platt fall

Det är en gåta hur T igår kväll lyckades dratta ner för stegen och närapå slå ihjäl sig, men lyckades gjorde han och illa sig också. När jag väl konstaterat att han, tack och lov, inte brutit nacken eller annat och att han nog skulle överleva även om skrubbsåren och ryggen lär ömma länge, insåg jag att jag precis fått ämne till en bra scen i bok 2. Ett sätt som gott som ett annat att bearbeta en otrevlig händelse.

5 kommentarer:

Kati sa...

Haha, den enes död är den andres bröd... :) Skämt åsido, tur att det inte gick värre. eller tur i oturen, snarare.

Annika Estassy sa...

Japp!

Ebba Range sa...

Jag såg på FB att han kan skratta i alla fall - skönt det!

Ett sådant där uppslag fick jag också när polisen ringde på min dörr för att berätta ... något.

Anneli Stålberg sa...

En författare är alltid en författare! :) Skönt att det gick bra.

Åsa Hellberg sa...

Men stackarn. Och vilken tur för dig!