tisdag 22 oktober 2013

Saker jag gör klockan fyra på morgonen

Vaknade klockan fyra och det var ju himla onödigt. Men när jag ändå gjorde det kunde jag lika gärna passa på att redigera och få ordning på kaoset i våra bokhyllor. Nu är där fint och prydligt. I bokhyllorna alltså. I mitt manus är det väldigt kluddigt.

3 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Jamenvisst Annika, det är lika bra att stiga upp. Kaffet lockar mig. Man hinner otroligt mycket. Men jag gillar inte att vakna innan morgotidningen kommit

Manilla sa...

Jag beundrar att du steg upp och använde tiden på ett effektivt sätt. När jag vaknar så tidigt försöker jag somna om även om det oftast är förgäves. Det finns liksom en inre röst som håller mig kvar. Om jag kulle stiga upp bryter jag någon form av konvention... Det är ju natt, inte meningen att vara vaken... alla andra sover... och jag har inga bra argument att säga emot. Så himla dumt... det blir liksom någon slags helt meningslös tid...

Annika Estassy sa...

Jag blir för rastlös för att ligga kvar, tänker att det är bättre att jag gör något vettigt så sover jag nästa natt istället. Vilket jag gjorde - i morse vaknade jag kl. 6. :)