söndag 8 juni 2014

Blogg 100 är över, pingsten likaså.

Detta blir mitt sista blogginlägg i Blogg 100. Jag har alltså bloggat varje dag i 100 dagar. En rolig grej men nu ser jag fram emot att dra ner lite på takten.
Även pingsten är över för denna gång men sedan annandag pingst försvann är det ingen som tänker på pingsten längre, den är som vilken helg som helst. Lite synd kan jag tycka. Jag höll i varje fall på traditionen att fylla krukorna vid stugan med sommarblomster. Och så har vi tagit en långpromenad i det vackra vädret som var i morse, suttit under altantaket och njutit av att se ett varmt sommarregn tvätta rent naturen, varit nere på stranden och räfsat bort en massa tång som flutit i land. Med andra ord - vi har hållit oss för oss själva och bara varit.

Har vi tur väljer rådjuren att äta annat. Hoppas det inte blir mina rosenknoppar.

Jag låter perennerna vid jordkällaren frodas nästan som de vill.

Denna underbara syren som dock inte trivs i den alltför magra roslagsjorden.

3 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Så fint! Jag missade totalt att det var pingst men ägnade mig också åt trädgårdspyssel på ön. I morgon åker Jane och jag ut dit och har några skrivdagar i grönskan!

Karin sa...

Visst var det en nyttig utmaning! Och i stort sett helt smärtfritt. Fast jag bloggar ju så gott som varje dag ändå.

Det mest lärorika i Blogg100-utmaningen är nog att de få (två eller max tre) inlägg som jag inte hade kommit mig för med att skriva utan #Blogg 100 är några av de mest lästa under de 100 dagarna. Tänkvärt…

Annika Estassy sa...

Karin - Jag hade nog hoppat över några blogginlägg om inte Blogg100 varit, gånger när jag varit trött eller haft dålig uppkoppling. Vilka av mina blogginlägg som lockat flest läsare har jag väldigt dålig koll på. Ingen koll alls, faktiskt. :)
Eva - ni kommer att få det underbart! Hälsa Jane så gott.