torsdag 12 juni 2014

Dags för tilltryck av Solviken - igen.

Lång arbetsdag som inkluderade avtackningen av Hans-Erik Arleskär som går i pension i sommar efter 13 år som VD för förlaget En bok för alla.
Kvällen tillbringades med mitt skrivargäng. Nu för tiden pratar vi mer om bokbranschen och böcker än om vårt skrivande men det är lika roligt varje gång vi ses. Tre av oss - Eva, Pebbles och jag - är utgivna på förlag och en - Ewa - har faktiskt startat förlag, Ordberoende förlag. Övriga skriver/redigerar eller är gravida.
Snart dags att lägga sig. Kan innan dess nämna att Solviken pocket är slut på lagret igen och finns därför inte att köpa hos nätbokhandlarna. Men Månpocket har givetvis beställt tilltryck så nya böcker är på gång. Jag frågade förlaget om de tyckte att det gick bra för min bok eftersom jag inte har mycket att jämföra med. "Det går ju jättebra för Solviken" blev svaret och därmed lät jag mig nöjas ...
Tjohej och godnatt!

1 kommentar:

Ebba Range sa...

Tjohej - var ordet!