fredag 13 juni 2014

Läs folk, läs!

Den som känner mig vet hur viktigt jag tycker det är att människor läser skönlitterära texter. Jag skulle kunna ägna hela min arbetstid åt att jobba läsfrämjande men den tiden finns tyvärr inte. Därför engagerar jag mig där jag kan och hinner och skriver däremellan. Att skriva lättillgängligt och att skriva väl - det är mitt sätt att bidra till att locka fler att vilja ta sig an en roman, att få människor att upptäcka tjusningen med böcker och locka dem att läsa mer och även bredda sin litteratursmak. Alla är vi barn i början och någonstans måste vi börja, inte sant?
Med detta sagt kan ni säkert förstå hur det känns i hjärteroten när jag ser att Motala bibliotek tagit fram en bokcirkelkasse som består av såväl kända författare som ... mig. Olika genre. Debutanter såväl som etablerade och bästsäljande författare. En bra inkörsport till ett bokuniversum utan slut.

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Älsk på bibliotek!!

Ebba Range sa...

Värmer i hjärtat!

Manilla sa...

Vad vore livet utan bibliotek...