måndag 1 juni 2015

Sommaren är hundra dagar lång

Sommaren är hundra dagar lång och den börjar idag.

Märkligt hur snabbt det går att skapa ett behov. I mitt fall ett behov av att gå minst 40 minuter varje dag. Jag började med mina dagliga långpromenader (till eller från jobbet i veckorna, andra promenader under helgerna) förra månaden och jag blir rastlös om jag inte kan/hinner ta dem. Att gå från Östermalmstorg längs med vattnet och upp till jobbet vid Medborgarplatsen tar precis 40 minuter.

Apropå sommar var jag förbi Synsam idag och hämtade ut mina nya solglasögon. Progressiva och svindyra (pga dyra glas, inte dyra bågar) men så underbart med ett par brillor som jag kan behålla på näsan oavsett utomhussyssla. Bildbevis kommer en annan dag - jag måste klippa mig först, håret ser ut som en misskött gräsmatta. Ta mig sjutton om där inte växer mossa också.

Nu ska jag läsa mitt manus på papper för första gången. Ja, jag är en petmoster men jag avskyr att lämna ifrån mig ett jobb, oavsett vad det gäller, som jag inte kan stå för till 100%.

Inga kommentarer: