tisdag 12 april 2016

Ingen fest den här gången

Katarinavägen i morse. 
Releasefest eller inte, releasefest eller inte ...
Jag har funderat på detta ett tag. Visst är det roligt med party men eftersom jag gillar att bjuda stort när jag väl bjuder, har jag nu kommit fram till att jag varken hinner eller orkar ordna med en fest. Det innebär dock inte att jag hoppar över firandet av Alla dessa hemligheter. Inte alls. Men det får ske i det tysta.

Jag tog Katarinavägen till jobbet i morse. En sagolikt vacker morgon, en morgon som gjorde mig lycklig. Det är något visst med att behöva ta på sig solglasögonen innan klockan ens blivit åtta.

Ikväll är jag gräsänka och jag ska passa på att deklarera och fixa momsredovisningen. Tack vare bokföringsprogrammet jag skaffat går sånt som en dans numera. Förra året förde jag bok och räknade ut allt manuellt. Ett himla jobb som jag är glad att slippa. Ja jösses - vem hade trott att jag skulle bli egenföretagare ... En annan sida av författarskapet.

Inga kommentarer: