onsdag 30 november 2016

Gud har för mycket tid

Hemma igen! Hotell i all ära - inget är som ens eget krypin. Ikväll ska jag läsa ut Martin Luuks roman Gud har för mycket tid, en finurlig och underfundig berättelse skriven med lätt penna. Terminens sista författarsamtal i morgon kväll blir med just begåvade Martin och jag har gått från att vara smånervös till förväntansfull.
I morgon börjar dessutom julkalendern. Jag brukar alltid kolla åtminstone det första avsnittet. Tur att SVTplay finns.

3 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Jag är lite nyfiken på den boken och önskar jag hade kunnat komma till författarsamtalet, men denna gång går det inte. All lycka med det! Det kommer helt säkert att bli intressant.

Annika Estassy sa...

Jag tror att vi alla - Martin, publiken och jag - var nöjda! Det blev både eftertänksamt och roligt.

Evas blogg sa...

Vilken underfundig titel.