fredag 2 december 2016

Hemmadag

Författarsamtalet med Martin Luuk igår gick bra men jag var så upp i varv att jag inte somnade förrän klockan tre i natt. Då hade jag ändå varit vaken sedan klockan fyra morgonen innan ... De där författarsamtalen kräver mer energi att förbereda och genomföra än man kan tro. Men så är den responsen vi får från åhörarna också oerhört positiv.

Idag jobbar jag hemifrån. Sitter vid köksbordet och njuter av att kunna samla tankarna och fokusera. Sånt är svårt på jobbet för även om jag inte har några möten bokade är det alltid en massa olika saker som mina medarbetare behöver diskutera och gå igenom. Vi är ju en stor organisation med femtiotalet anställda tjänstemän och cirkelledare och så en styrelse på det. Det blir helt enkelt mycket att ratta. Men det är också det som gör jobbet omväxlande och spännande.

I helgen ska jag skriva - inte många ord kvar nu och jag håller tidsplanen.

Inga kommentarer: