torsdag 26 januari 2017

Så ringde läkaren till slut

Idag ringde läkaren från Danderyds sjukhus och bad tusen gånger om ursäkt för att hon inte hört av sig förrän nu. Se där ... Jag har ju redan läst min journal och vet att jag inte har något malignt i mig, men man har hittat polyper i livmodern och vissa polyper kan utvecklas till cancer. Därför vill man avlägsna dem - och ta nya prover. Än är jag inte färdigbehandlad alltså.
Hå hå ja ja ...
Idag har jag jobbat hemifrån. Det är mycket nu. Framför allt måste jag få tid och ro att tänka ut hur vi ska uppnå de långsiktiga målen som styrelsen satt. Vi ska göra lika mycket lika bra fast med en kraftigt nedskuren budget och utan att det drabbar medarbetarna. Häpp!
Kvällens utsikt.

8 kommentarer:

Ebba Range sa...

Hua - vilken läkare och hua polyper. Varför inte ta bort hela livmodern, när de ändå ska in där? Jag gjorde det - på Danderyd! för länge sedan. Hade dock andra besvär än du - men, frågade: Blir det bra sedan då efter ni gjort 'det o det'? Nej. det kan komma tillbaka och då får man göra om det. Jag var 48 och var på fallrepet vad gällde barnalstring. Det blev den tidens senaste operationsmetod, utan att gå in genom buken. Rekommenderas - även om det inte var med en klackspark - aldrig ångrat mig en sekund. (Äggstockarna sitter kvar.)

Åsa Hellberg sa...

De låter som en rätt svår uppgift:)

Annika Estassy sa...

Jag får nog gå en trollerikurs ...

Annika Estassy sa...

Ebba - vi får se hur det blir.

Maria Björkman sa...

Jo du, DEN utmaningen känner jag igen. Been there, done that. Even got the t-shirt...

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Får en déja vu-känsla från de sista åren jag arbetade heltid plus var författare. Stressigt är bara förnamnet! Ta hand om dig! Viktigt, för hur ska man annars kunna ta hand om allt annat man har ansvar för. Kram!

Annika Estassy sa...

Jag tar hand om mig - eller snarare så tar T hand om mig. Och att bo i Norrtälje är underbart avstressande.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

T är allt en guldgruva!!!