söndag 25 juni 2017

Sommarläsning

Jag har en hög med böcker som klarat sig undan flyttlådorna, min sommarläsning är det tänkt. Helst skulle jag vilja ta med mig hela högen till Frankrike så att jag har lite att välja mellan beroende på lust och humör men det går inte. Dels blir det för tungt, dels har jag ett manus att redigera och familj och släkt att träffa. Dessutom vill jag simma och promenera också. Så många böcker, så lite tid ...
John Irving som hemmaläsning och så några pocketböcker till stranden – kan det vara en lämplig strategi?

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag föredrar numera läsplatta. Galet praktiskt, men det är lätt att klicka hem sådant som bara blir liggande i den. Jag hoppas kunna läsa ikapp någon gång.

Annika Estassy sa...

Jag har försökt med läsplatta men nej, mina händer, fingrar och ögon vill ha papper när jag nöjesläser.