tisdag 19 september 2017

Formbröd+magen=ont

Ibland glömmer jag bort att vitt formbröd är bland det värsta min mage vet (annat den avskyr är vetebröd och pannkakor).
Ibland är vitt formbröd det enda som finns att äta under ett kvällsmöte med styrelsen. Har man då inte ätit sedan lunch är det lätt hänt att en dubbelmacka slinker ner.
Att jag glömmer vad som blir konsekvensen av att jag äter en dubbelmacka gjord på vitt formbröd är en gåta.
Summa summarum: sömnlös natt.

2 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Ajajaj, jag vet EXAKT! Faktum är att jag försöker utesluta inte bara vetemjöl och vitt bröd, utan gluten i så stor utsträckning som möjligt numera. Min mage mår definitivt bättre av det. Jag är hellre lite hungrig - inte farligt alls att känna hungersug ibland! - om det inte vankas något för mig ätbart.

Annika Estassy sa...

Nästa gång äter jag pålägget bara!