tisdag 17 april 2018

Deklarationen – ett säkert vårtecken!

Visst skulle jag kunna lämna bort min lilla firmas bokföring till ett proffs men än så länge har jag inte fler verifikationer än att jag hinner vara min egen ekonom. Kruxet är att regelbundet föra in allting i bokföringsprogrammet, inte vänta till sista stund. Det finns ju så mycket roligare saker att ägna sig åt, skriva till exempel ... Nu är jag i varje fall klar med årsbokslutet, deklarationen och momsredovisningen, samt överföringarna till expansionsfond och periodiseringsfond. Som tur är räknas det mesta ut per automatik nu för tiden – tack för det Skatteverket!

Belönade mig själv med en stund i solen med Anna Fredrikssons nya roman Mellan himmel och hav. Jag ska hålla ett författarsamtal med Anna nästa vecka på Studieförbundet Vuxenskolan, vilket ska bli jätteroligt. Vemodigt också eftersom SV förmodligen ska sluta med författarsamtalen.
Äntligen sol och värme!


4 kommentarer:

Kerstin sa...

Hoppas att vi snart får läsa ännu en roman som utspelar sig i södra Frankrike! Jag har verkligen njutit av de två som lät mig som läsare tillbringa tid där. /Kerstin

Annika Estassy sa...

Hej Kerstin, härligt att du gillar miljön i Croissants till frukost och Alla dessa hemligheter. Jag är rätt så förtjust i den själv och skulle gärna plocka upp den igen, på ett eller annat sätt ... :)

Kerstin sa...

Och idag har jag läst ut "Gröna fingrar sökes", och trots att jag inte fick njuta av favoritmiljöerna uppskattade jag den mycket. Det var med saknad jag la den ifrån mig. Tack! /Kerstin

Annika Estassy sa...

Det är jag som ska tacka, Kerstin!