måndag 7 januari 2019

Jag har rymt

Det är sent på kvällen och jag har rymt ner till storhuset medan T och valpen Dexter sköter sig själva i lillhuset. Invirad i en filt sitter jag i Lamino-fåtöljen som fått följa med från Sverige och skriver. Skriver och skriver samtidigt som min senaste musiklista ekar mellan de tomma väggarna. Rummet är långt ifrån klart, möblerna är inte på plats ännu men det gör inget. Det enda jag behöver är min fåtölj, musik och lugn och ro för att få fatt i orden igen och hitta tillbaka till skrivglädjen.
Jag tänker rymma dit varje dag tills jag skrivit klart.

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Är Lamino en bra skrivstol?
Det är nog den enda jag inte har provsuttit i, tror jag.

Jag satt så enormt bra i en stol på ett hotell på Cypern i somras, och har hittat en liknande på Ikea som ska få flytta in i Farsta (om den får plats).

Så kul att läsa om ert nya hem och familjemedlem!

Annika Estassy sa...

Tack! Lamino passar mig bra men kanske inte din känsliga svanskota. Det där är ju så individuellt. Hoppas du får plats med stolen du hittade på Ikea!