torsdag 14 februari 2019

Alla hjärtans dag ...

... men hemma hos oss märks ingen skillnad. Lite speciell har dagen ändå varit eftersom min S skulle iväg och göra sitt andra ultraljud. Allt såg bra ut och jag kunde andas ut. Att vänta barnbarn är bra mycket nervösare än att vänta barn.
Jag ska alltså bli mormor i sommar! Jag har vetat det ett tag, ända sedan julaftonen. Började lipa när jag fick reda på det. Min lilla S ska bli mamma. Helt obegripligt.

2 kommentarer:

Boel sa...

Grattis! Skrattar lite av hur ofta jag verkar vara i liknande livssituationer som du. På julafton fick vi ett fint paket av dottern. I det låg en graviditetssticka (heter det så?) där det stod Gravid! Vi har redan två barnbarn! Just nu är jag hemma och passar de små älsklingarna. Lycka till!

Annika Estassy sa...

Så roligt, Boel, grattis! Jag fick en liten fotoram i julklapp där det stod att bild skulle komma i mitten av juli. Jag förstod direkt! :)