tisdag 6 augusti 2019

Shopping till barnbarnet

Igår var vår bröllopsdag men det kom vi inte på förrän vi skulle lägga oss och Facebook påminde oss! Tretton år sedan vi sa ja till varandra, en underbar sommardag på Lidö i Roslagens skärgård. Tiden går ... Vi får fira ikväll istället, med en glass nere i byn samtidigt som vi tittar på fyrverkerierna som avslutar årets Fête de la Saint Sauveur, en fyra dagar lång byfest som äger rum varje år i början av augusti.

Det blev en tur till Perpignan idag igen men den här gången åkte vi in alla tre för att dels fixa färdigt med det franska skatteverket, dels äta lunch och handla till lilla Isabelle som jag snart ska få träffa för första gången. Herregud så fina och tuffa barnkläder det finns! Hur lätt som helst att ruinera sig. Det blev ett antal sköna och roliga kvalitetsplagg från franska Petit Bateau. Så klart.

I Perpignan sken solen men i Cerbère är det dimmigt och fuktigt idag, och därmed också något svalare. Lika bra att vänja sig – temperaturerna i Stockholm och Linköping är tio grader lägre än här. Det ska dessutom regna. Måste komma ihåg att packa med mitt paraply. Och en jacka!

Inga kommentarer: