fredag 8 november 2019

Det drar ihop sig ...

Åskoväder på ingång efter en dag med fint väder.
Det börjar dra ihop sig. Den 20 november ska ljudboksmanuset vara min förläggare tillhanda och den 27:e ska vi ses för att gå igenom det. Så glad jag är över att ha någon att bolla med! Jag minns hur jag som aspirerande författare längtade efter återkoppling. Någon som kom med konstruktiv kritik och som framför allt trodde på min förmåga att jobba fram en berättelse. Det var då jag anlitade Elisabet Norin som textcoach, ett av mina klokare beslut.

Jag har inte alls kommit lika långt med manuset som jag hade planerat och det beror på att jag inte haft ordentliga skrivrutiner. Eller rutiner över huvudtaget. Jag har tagit livet på volley. På ett sätt har det varit härligt att kunna göra det, att byta ut ett inrutat yrkesliv mot friheten i att vara sin egen. Men jag behöver struktur för att prestera mitt bästa. Ordning. Eftersom jag i grunden är något så tråkigt som en ordningsam person.

Inga kommentarer: