onsdag 6 november 2019

Inga spännande dagar men fina

Ut- och incheckningsdag. Vi börjar få rutin på detta nu, T och jag. De nya hyresgästerna bor i Toulouse men är ursprungligen från Bretagne, och mannen jobbar på Meteo France, SMHIs motsvarighet. Vi började så klart prata väder – ett av mina favoritämnen. Just nu har vi det svalt (runt 15 grader) vilket beror på La Tramontane, och vi sätter på värmen på nedervåningen en stund på morgonen och en stund på kvällen. På natten sover vi fortfarande för öppet fönster och med neddragna jalusier men täckena är tillbaka.
Dexter kräktes upp hela lunchen men är pigg och glad ändå. En reaktion på vaccinet igår, kanske?
Mellan skriv- och städpassen beställde jag nya hundselen på nätet. Av naturliga skäl (företaget drivs av dottern och hennes väninna) valde jag Tailsome.
Mer spännande än så är inte mina dagar men de är fina ändå!

Inga kommentarer: