söndag 5 januari 2020

Ännu en dag


Så fort dagarna går. Gick de verkligen lika snabbt innan vi flyttade hit? Så klart de gjorde men det kändes inte så. Eller så minns jag fel. Minnet är bedrägligt nämligen och ingenting att lita på. Därför ska man skriva dagbok – eller blogg.

Mamma hade en blogg och det hann bli många inlägg innan hon dog. Men hon tog det säkra för det osäkra och såg till att printa ut alla sina inlägg och de finns samlade i en pärm jag har. Själv har jag hunnit publicera 3.820 inlägg sedan jag startade bloggen 2018. Alldeles för många att printa ut. Samtidigt är det digitala förrädiskt, och flera års texter skulle kunna försvinna snabbare än en grisblink. Jag borde alltså komma på ett sätt att spara mina inlägg.

Förutom bloggfunderingar har dagen ägnats åt att läsa in mig på fransk skattelagstiftning. Ett heltidsarbete kan jag lova. Men jag hann med en eftermiddagspromenad också. Och vips är även den här dagen slut. Som sagt – vart tar dagarna vägen?

2 kommentarer:

Maggan sa...

Hej Annika! Jag har låtit göra böcker av mina blogginlägg genom Blogg till Bok. Jätteenkelt att styra upp genom deras webbsida. Och så roligt att ha kvar.Nu har jag 12 böcker i min bokhylla.I slutet på detta blogginlägg ser du hur senaste leveransen ser ut; http://margaretaswenson.blogspot.com/2019/12/tunga-fjat.html?m=0

Tack för din blogg. Det är så roligt att följa dig i Cerbère. Nu ser jag ju att mimosan börjar blomma också. Underbart!

Varma hälsningar, Maggan

Annika Estassy sa...

Tusen tack för tipset, Maggan! Ska absolut göra detsamma! Och visst är det underbart när mimosan slår ut.