torsdag 18 juni 2020

Dan före dan

Tänka sig, skattkistan finns precis nedanför oss!
Sjutton år i rad firade jag midsommar på Vätö. Nu firar jag den inte alls och det gör inget. Midsommar hör ihop med nordligare breddgrader. Dock finns det något som jag längtar vansinnigt efter och det är en god sillunch, gärna med en liten nubbe till. Matjessill, gräddfil och gräslök, färsk potatis ... Gud så gott! Sill kan man köpa på Ikea har jag förstått, och kanske att jag gör det någon gång.

Det blir ingen Sverigeresa i sommar för mig, flighterna ställs in eller ändras hela tiden och det är omöjligt att planera en resa. Så nu går vi över till plan B – att bila upp alla tre, i höst, efter att jag skickat in råmanuset till Måneby 3 till förlaget. Jag hoppas att viruseländet inte sätter stopp för planerna igen.

Inga kommentarer: