onsdag 17 juni 2020

Uthyrningssäsongen är igång igen

Femton olika hyresgäster i juni-augusti innebär att vårt lilla gästhus är fullbokat i sommar, trots avbokningarna som varit. Nya gäster har hört av sig och gemensamt för dem är att de är i trettioårs ålder. Viruset är dock fortfarande närvarande, och det märks att människor önskar ett semesterboende där de kan vara för sig själva.
Jag hör paret som bor i huset just nu, bada i poolen och skratta, fastän att det regnar. Men så är de från Bretagne också, och räds inte lite dåligt väder.
Dags för mig att återvända till Måneby 3 – jag har 500 ord kvar att skriva innan dagens beting är uppnådd. Jag minns att jag förra året bestämde att jag inte skulle skriva sommartid eftersom det är så mycket annat som händer under den perioden. Ändå blev det så igen. Alltså säger jag det än en gång – nästa sommar ska jag inte skriva, bara läsa och möjligen redigera ...

Inga kommentarer: