måndag 14 september 2020

Respons

Puh, jag kan andas ut. Min förläggare gillar vad jag skrivit hittills på Måneby 3. "Jag är naturligtvis helt fast, du skriver ju så bra." Det här är precis det slags peptalk som en författare behöver få höra emellanåt. 

Saker jag gjort idag: 
- Försökt att boka tid för en magnetröntgen men jag blev ombedd att återkomma på torsdag när schemat är lagt. Det är en månads väntetid för att få en MRT vilket passar mig utmärkt eftersom jag kommer att vara bortrest i tre veckor.
- Bokat tid i oktober med plaquisten som ska riva ner vår fuktskadade köksvägg och bygga upp den igen.
- Kommit överens med snickaren som ska montera ner köket inför att plaquisten ska komma. 
- Strukit i en timme.
- Städat gästhuset. 

Saker jag inte gjort idag:
- Simmat.
- Sovit middag vilket jag borde eftersom jag de två senaste nätterna inte somnat förrän vid sextiden. Vad sömnlösheten beror på vet jag inte men smärtan i min SI-led är helt klart misstänkt.

Och så över till vädret: Sol, sol, sol. Och fuktigt.

Inga kommentarer: