söndag 13 september 2020

Sensommarsöndag

Som jag älskar sensommaren! Det fantastiska ljuset, färgerna och att havet är varmt fortfarande. Jag tillbringade eftermiddagen på bystranden. Den är liten, inte ett dugg flådig och lockar inte hit horder av turister. Den är till för oss och sommargästerna. I eftermiddags packade jag ner handduk, vattenflaska, strandstol och bok och promenerade dit för att simma och läsa. Jag tycker att det är så ofattbart lyxigt att kunna göra det och jag hoppas att jag aldrig kommer att bli blasé. I morgon ska jag jaga rätt på hantverkare, boka tid för magnetröntgen, hjälpa T att städa gästhuset efter att våra hyresgäster checkat ut samt tvätta lakan och handdukar efter fyra personer och stryka. Det blir vår nästsista utcheckning för säsongen. 

Inga kommentarer: