onsdag 20 januari 2021

Mat och installationsceremonin

ÄNTLIGEN är Trump den Förskräcklige ute ur Vita Huset! Att den mannen fått härja fritt i fyra långa år är inget mindre än en skandal. Måtte han aldrig någonsin komma tillbaka och måtte Republikanerna ha förstånd och mod nog att inte släppa in honom eller hans familj i värmen igen.

Dexter tyckte att jag var tråkig som satt framför datorn för att titta på hela installationsceremonin istället för att leka med honom, men detta var ett ögonblick jag inte ville missa. USA har inte bara fått en ny president utan också sin första kvinnliga och svarta vice-president. Det är ingen lätt uppgift som väntar dem så jag håller tummar och tår för att de ska lyckas med sitt uppdrag. Heja Joe Biden och Kamala Harris!

Min matlagningsvecka fortsätter. Det blev en bönsallad till lunch: svarta bönor, tomater, purjolök och fetaost, olivolja, balsamvinäger, peppar och salt. Middagen bestod av färsk torskfilé som jag stekte upp i smör samt en blomkålsgratäng med vitlöks- och örtkryddad färskost. Både enkelt och gott. Nyttigt dessutom.


Inga kommentarer: