söndag 19 september 2021

Skrivit krönika och bokat hotell

Jag har precis skickat in krönikan som jag blivit ombedd att skriva till Auris, medlemstidningen för Hörselskadades Riksförbund. Det var ett roligt uppdrag, jag gillar krönikeformatet. I flera dagar har jag grunnat på vad den skulle handla om. Jag visste att jag ville ha med gräshoppor och farfar i den, och så blev det också. Publiceras senare i höst!

Annat jag gjort denna vackra och blåsiga söndag är att boka övernattningarna för vår Sverigeresa. Istället för att blåsa genom Frankrike på en dag som vi gjorde förra året, en etapp på nästan 100 mil, delar vi upp den i två. Tyskland däremot gör vi på en dag – söndag. Så tar vi Danmark och Sverige på måndag. Ingen nattfärja mellan Tyskland och Sverige alltså. Vi testar olika varianter för varje gång för att se vilken som passar vår lilla flock bäst. Vi har ju Dexter att ta hänsyn till också.

Nu ska jag duscha, klä på mig och gå ut i solen en sväng!

Inga kommentarer: