måndag 18 oktober 2021

Småfix

Började dagen med att testa Team, en app för onlinemöten, inför ett författarsamtal jag ska ha nästa månad för Rotary i Ljusdal. Vi har ju inte fått fiber i vår by ännu och det är inte alltid som ADSL räcker till. Men allt gick bra. Sedan fixade jag med en vattenslang som behövde kapas av och få nya kopplingar, åkte iväg för att köpa jord och några plantor till storterrassen, sopade köksterrassen, vattnade mina många utomhuskrukor och tittade på det sista avsnittet av Husdrömmar på Sicilien. Jag har så klart gjort en massa annat också men minns inte riktigt vad. Det går liksom i ett utan att jag tänker på det och ibland känns det som om jag knappt hinner kliva upp innan det är dags att gå och lägga sig igen!
Ikväll, efter att vi ätit middag och jag varit ute med Dexter, tänker jag bänka mig framför HBO och se första avsnittet av tredje säsongen av Succession. Som jag längtat! Det är en grym serie. Välskriven, välgjord, välregisserad och välspelad. Och sarkastisk och ironisk och skoningslös. Det tog mig ett par avsnitt att komma in i den men sedan var jag fast.

4 kommentarer:

tankar från mitt fönster sa...

Det är mycket smått som alltid ska fixas här också. Har hämtat ut ett nytt tangentbord från Kjell & Co till min chrome book i köket. Måste ha det för att kunna skriva snabbt. Jag minns inte men tror att du gillade mitt utkast till en bok tidigare. Sitter och pular litet varje dag. Är inte lika rörlig längre. Jag fick bekanta mig med TEAM i somras, då jag fick Rehab på distans i nio veckor. Mycket bra, kanske inte helt nytt vad gäller värkproblematiken, men det va också roligt att lära känna människor på distans. Lycka till med allt skrivande. Jag har nog läst de flesta av dina böcker nu, eller lyssnat i somras. /Ulla

Annika Estassy sa...

Hej Ulla, Hoppas du är nöjd med ditt nya tangentbord. Det är viktigt att hitta ett man trivs med om man skriver mycket. Tråkigt med värken – hoppas rehab hjälpte. Kram och tack för att du läser mina böcker!

Åsa Hellberg sa...

Det är väl det jag har gjort fel, jag har inte gett Succession en chans. Kanske ska se ett avsnitt till då. Alla säger ju att den är så bra medan jag mest fnyser.

Annika Estassy sa...

Succession är väldigt speciell med genomgående osympatiska karaktärer. Kanske är det därför jag gillar serien så mycket. :)