måndag 12 september 2022

Dagen efter

Igår var det val i Sverige och även om det dröjer tills på onsdag innan vi får ett slutresultat, lutar det starkt åt att högerblocket vinner flest antal mandat i riksdagen. Samt att SD blir Sveriges näststörsta parti, vilket jag tycker är så förfärligt att jag knappt orkar tänka på det. 

Vi tillbringade valvakan med M & M som är ute på en "rail trip" längs den franska Medelhavskusten. De startade i Nice och ska till Barcelona för att därefter flyga hem till Malmö. Trots valresultatet blev det en fin kväll på restaurangen Les Clos de Paulilles som ligger vid havet. God mat och goda samtal. Luften var ljummen, syrsorna spelade och månen sken över havet. Varken koftan eller myggmedlet jag hade tagit med mig behövdes.

Nu ska jag dammsuga och städa undan tankarna på valresultatet.

Inga kommentarer: