måndag 3 oktober 2022

Tillbaka till vardagen

Vi är nyss hemkomna efter att ha skjutsat våra vänner, tillika sonens svärföräldrar, till tåget i Figueres för vidarefärd till Barcelona och så småningom Sverige. Härliga och roliga semesterdagar med utflykter, födelsedags-firande, restaurangluncher och hemlagade middagar är alltså till ända. Vädret har bjudit på allt från åska, regn och blåst till kavlugna soliga dagar och ljumma nätter, och vännerna har badat i både poolen och havet. Och så har vi promenerat mycket vilket ursäktar att jag ätit mer än vanligt. 

Jag har fått ett fint guldsmycke av barnen och barnbarnen i 60-årspresent och även träffat min kusin S som jag inte sett på flera år. Hon bor i Bordeaux men hade vägarna förbi och vi talade oavbrutet i fyra timmar!

Nu är det dock tillbaka till vardagen och manusarbetet som gäller. Men viktigare än manuset är mitt nya barnbarn som borde komma ut när som helst nu. Så spännande! Och lite oroligt också, som alltid.
Inga kommentarer: