söndag 6 november 2022

Omväxling förnöjer

Jag fixa hemma igår och satte äntligen upp de nya tapeterna. Det var väl bara en tidsfråga antar jag innan det kom in starka färger och mönster i rummet – vitt och avskalat är inte min grej. Jag tycker att tapeten ramar in fint och gör det mer ombonat. Jag var lite orolig att den skulle suga ljus men vi får ju in mycket dagsljus i rummet som dessutom reflekteras av våra ljusa golv.

Jag är även nöjd med de nya fuskfällarna på soffan. Dexter gillar dem också! Sängen får han inte vara i men soffan är hans lika mycket som vår och det är enklare att tvätta fällarna (som dessutom torkar snabbt) än sofföverdragen. De vita fällarna är, liksom linnegardinerna, tvättade och undanstoppade och får komma fram till sommaren igen. Omväxling förnöjer!
2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Så himla mysigt. Tapeten påminner lite om den jag har i min lilla hall. Tycker att det där etaget mellan rummen är otroligt fint.

Annika Estassy sa...

Nivåskillnaden är tvunget p.g.a. tomten sluttar så väldans men jag håller med. Det är fint och ger rummet karaktär!