fredag 28 juni 2024

Hundbädd och citroner

En sådan trevlig middag det blev hos grannarna G & D igår! Vi kom inte hem förrän en bit in på småtimmarna efter att ha skrattat mycket och ätit gott. Dexter var med och uppförde sig exemplariskt. Det märks att han är en vuxen hund nu. I augusti fyller han sex år och är alltså medelålders. 

Jag lade ut en annons på Facebook och tio minuter senare hade jag sålt hans bädd. Det är nog min sista försäljning. Resten – porslin och annat smått och gott som vi använt när vi bott i lillhuset en månad – ska grannarna få. Vi köpte en ny bädd till Dexter, en som är enklare att resa med och tar mindre plats. Damen som köpte hans gamla bor i grannbyn och hon gav mig en påse nyplockade citroner från sin trädgård som tack för att vi levererade bädden till henne. Hon måste ha valt dem med omsorg för finare citroner har jag nog aldrig sett. 

Värmen börjar komma nu – 30°C inne i Perpignan när vi var där i förmiddags för att köpa en present till lilla Lova som fyllde 1 år för några veckor sedan. 26 °C i poolen men bara 18-19 °C i havet.

Inga kommentarer: