Om mig

Jag föddes 1962 i Nice och bodde i Senegal och Frankrike tills jag som trettonåring flyttade till Ljusdal i Hälsingland. Idar bor jag i Norrtälje, arbetar i Stockholm och tillbringar helgerna i Roslagens skärgård.
I många år arbetade jag inom filmbranschen men är nu verksam som chef för Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm. 2013 debuterade jag som författare med Solviken (Månpocket), en varm relationsroman om längtan efter kärlek och bekräftelse och om att våga för att vinna.
Min andra bok, Croissants till frukost (Bokfabriken), är en tragikomisk roman om biologiska klockor som tickar och livsdrömmar på kollisionskurs.
Min tredje roman,  Alla dessa hemligheter, ett familjedrama, släpptes av Norstedts maj 2016. Min nya roman, Gröna fingrar sökes, en berättelse om utsatthet men också om vänskap och en trädgårds läkande kraft, kommer ut hos Norstedts mars 2018.
Jag har även skrivit noveller och följetonger för veckotidningar samt arbetat som journalist.
Jag läser mycket och blandar friskt mellan genren, mellan samtida litteratur och klassiker, men har en förkärlek för välskriven och intelligent feelgood.
Pressbilder hittar du i förlagets pressrum.
Representeras av Carina Deschamps.
Läs mer på Wikipedia.


Inga kommentarer: