lördag 24 januari 2009

Att gillas eller ogillas, det är frågan

Är det möjligt för ett väder att vara så absolut vedervärdigt som det är idag? Grått, disigt, småregnigt, nollgradigt... Och vad är det för förvirrad talgoxe utanför som sjunger som om det vore mars redan? Nu har jag verkligen en ursäkt för att inte sticka ut näsan utanför ytterdörren utan istället njuta av att vara hemma igen.
Missade Let’s Dance igår men läste om att Blondinbella åkte ut till allas förvåning. Eftersom hennes blogg har så många läsare trodde tydligen samtliga, även hon själv, att dessa skulle rösta kvar henne. Då undrar jag – hur kan man veta att den som läser ens blogg är vänligt inställd? Är övertygad om att många av Bellas läsare inte är särskilt förtjusta i henne, precis som vissa av mina säkert inte gillar mig heller. Sånt är livet! Den som har som mål att älskas av alla lär bli besviken.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar dig i alla fall mer än Blondinbella:-)! Annika for Let´s Dance! Är det biodags idag? Vi ska ta en långpromenad i regnet. Finns ju bara dåliga kläder....Har klämt både IKEA och Täby C med konstutställning i helgen, är trött på shopping och trängsel nu, skogen here we come!
Kram

Annika Estassy sa...

Yippee, jag har ETT fan! Japp, nu bär det av till stan - rapport kommer ikväll! Kul med konstutställning, var ett tag sedan vi var på någon. Skogen får vänta lite för vår del - har bara dåliga kläder!
Kram