torsdag 31 december 2009

Mitt 2009


Det är nu året ska sammanfattas och jag tittar på den väv som 2009 varit.  Själva varpen har bestått av kärleken till min familj och inslagen av mitt arbete, filmer, musik, böcker, teater, vänner, stugan, krämpor, drömmar, frustration och resor. Mitt nyårslöfte – att börja träna – infriades i februari då jag var som tröttast på vintern och bröts i april när koltrasten började sjunga igen. Jag reste en del, förälskade mig i Istanbul och åkte med T och barnen till pappsen i Frankrike. Min franska lillasyster besökte Sverige och oss för första gången i sitt liv och jag blev Facebook-kompis med alla mina franska syskon. Bloggskrivandet tog fart och jag fick flera goda bloggvänner.  Hösten var lång, grå, blöt och arbetssam och jag hostade mig igenom den. Så blev det jul trots att jag vare sig ville eller orkade och den blev precis så lugn och harmonisk som jag önskat. I samma veva försvann äntligen hostan! Nu sitter jag här i soffan och mår bra efter en sex kilometer lång promenad på snöiga stigar i ett mycket vackert vinterlandskap. Snart ska jag göra mig i ordning inför kvällens begivenheter och mina enda bekymmer just nu är huruvida jag ska hinna in i badrummet före dottern samt om jag kommer in i nyårsklänningen eller inte.
Det är gott att leva... Gott Nytt År till er alla!

5 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Annika-vän! Du av alla önskade mig ett år av MYS. Jag är jätteglad att ha hittat dig, en av de riktigt goda saker som hänt mig 2009.

Jag önskar dig och T ett riktigt gott nytt år, ser fram emot att följa dig under 2010. Varm kram!

Evas blogg sa...

Och det var 2009 som jag hittade till din blogg, vilket jag är mycket tacksam över. Gott Nytt År kära bloggvän!!

Pia sa...

Håller med både Maria och Eva, men extra roligt tycker jag att det är att vi faktiskt har träffats "på riktigt" också!

Önskar Dig ett härligt 2010!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

God fortsättning, Annikavän! Jag är så glad att vi är bloggvänner. Summerat som ovan så verkar ditt år ha varit riktigt fint - All lycka till dig och T även detta nya år.

Annika Estassy sa...

Tack alla! :)