torsdag 1 augusti 2013

Signering och manusskrivning

Det känns som att jag borde blogga om någonting så jag passar på att berätta att jag befinner mig hos mamsen i Hälsingland. På lördag kl 13 ska jag signera Solviken på bokhandeln i Ljusdal. På lördag kl 13 ska det bli sol och 30 grader varmt. Jag gissar att det inte blir någon rusning till min signering. Har du vägarna förbi får du därför gärna komma in till bokhandeln och säga hej och snälla saker.
Annars skriver jag vidare på Bok 2. Det går bra om än inte snabbt, och orkar jag hålla stilen kommer det att bli en ritkigt bra bok. T älskar den redan och mamsen skrattade så hon grät när jag läste ur manuset i dag. Det där med att skriva med dörren stängd som Stephen King rekommenderar är jag urdålig på. Så fort jag fått ihop ett par rader vill jag att någon ska läsa dem och tycka till.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hade jag varit kvar i Härjedalen och inte befunnit mig i Ystad hade jag direkt infunnit mig i Ljusdal och stöttat dig. Sol eller inte, kön kommer ringa och du kommer skriva så att handen värker. Bilder på det, tack! Lycka till!

Annika Estassy sa...

Jag överlevde! :)