söndag 15 september 2013

Ännu en helg att lägga till handlingarna

Septembersol över en liten stuga
Helgen är över redan och vi är hemma i lägenheten igen.
I morgon ska jag plåtas, förlaget vill ha nya bilder till nya boken.
Jag har inte klippt mig sedan före midsommar.
Helt ärligt orkar jag inte bry mig. Inte orkar jag dona med smink och kläder heller.
Alltså, kläder kommer jag att ha på mig men vilka har jag ingen aning om ännu, har i varje fall inte köpt något nytt. Och smink - tja, det får bli det vanliga: kajal och maskara. Kanske att jag lyxar till det med lite rouge på kinderna och puder på näsan. Jag ser ju ut som jag gör och det skulle kännas mycket märkligt om jag plötsligt stilades upp till någon jag inte kände igen.
Fast jag har inget emot att fotografen photoshopar bort dubbelhakorna om det skulle bli några, lite fåfäng är jag allt, tro inget annat.

3 kommentarer:

Kati sa...

Jag hoppas också jag får ett nytt foto till en eventuell nästa bok. Och då ska jag sminka mig MASSOR! På mitt nuvarande ser jag i princip osminkad ut... (fast jag hade dubbla lager)Och så ska jag vara divig och vägra fotas om inte fotografen har snygghetslinsen på. :) Visst har man väl rätt att vara divig när man ger ut sin andra bok? ;)

Annika Estassy sa...

Ha ha, jag tycker du är jättefin på fotot! När man ger ut sin andra bok har man rätt att vara precis hur divig man vill. :)

Ebba Range sa...

Du är så snygg - det kommer att bli super!
Nya kläder - hade jag inte på mig när mitt foto till fliken på boken togs.
Blusen köpte jag i Borlänge 2003 (hängt i källaren o var inte använd) och "jackan" köpte jag i Sundbyberg runt 2004 ... sedan fixade jag ihop det där med en gammal sjal o dito halsband. Gammalt blir som nytt!