söndag 10 juni 2018

29 grader i skuggan

Fönsterputs (ut och in och emellan – här fuskas inte) och allmänt fix med lägenheten, åka till återvinningen och slänga saker, åka till macken och kolla däckens lufttryck, åka till förrådet och hämta en flyttkartong, hämta upp parasollet som flög ner till grannen när sydvinden tog i samt belöna oss själva med en fika nere vid ån. Där har ni en kort resumé av denna kvalmiga söndag (29 grader i skuggan).
Jag skulle tro att vanligt folk tillbringat den på en strand någonstans, med en glasstrut i handen. Inte vi då eftersom vår lägenhet ska plåtas i morgon. Den sätts inte ut till försäljning förrän om ett par månader men skönt att ha fotograferingen avklarad. Planen är att göra den visningsklar och lämna nycklarna till mäklaren innan vi åker ner till Cerbère. Förhoppningsvis är den såld när vi kommer tillbaka i september. Ingen katastrof om så inte skulle vara fallet – vi har egentligen ingen brådska.
Att tänka på att vi återigen ska sälja en bostad ger mig huvudvärk. Alltså undviker jag att tänka på det. Jag förvandlar mig själv till en robot. Jag tänker inte – jag bara gör.

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Ah, ni blir fransmän på heltid. Härligt!